Hogyan kell felhelyezni a tampont?

Ne aggódj, a tampon felhelyezése sokkal könnyebb, mint gondolnád!  Az alábbi részletes leírás segítségedre lehet:

Először is moss kezet, és lazíts! Próbáld megtalálni a legjobb testhelyzetet. Ülj rá például a vécére, vagy állj meg a kád előtt, és tedd az egyik lábadat a szélére.

Fogd meg a tampont mindkét kezeddel, és a nyilak irányába csavard meg a fóliát, majd húzd le a csomagolást a tampon alsó, kihúzószál felőli részéről. Húzd ki a kihúzószálat, és rántsd meg jó erősen. Nyomd az egyik ujjbegyedet a tampon aljára, és a felső fóliadarabot is távolítsd el. Óvatosan nyomd fel a tampont a hüvely belsejébe olyan mélyre, amennyire csak tudod. Ha ellenállást érzel, kissé változtass az irányon.

Ha még mindig érzed a tampont, told még egy picit feljebb. Ha a tampon ott van, ahol lennie kell, vagyis a hüvely középső részén, akkor nem fogod érezni. Moss megint kezet. Lehet, hogy eltart egy darabig, mire megtalálod a számodra legmegfelelőbb módszert az o.b.®  tampon felhelyezéséhez.

Ha először használsz tampont, válaszd a legkisebb méretet: az o.b.® ProComfort™ Mini Fluid-Lock™ csavart bordázatú és egyedi, selymesen sima SilkTouch™ borítású tampont. Fontos, hogy várd meg, míg megjön! Ha nem menstruálsz, ne használj tampont!