ProComfort™ Night

SZÜKSÉGED VAN NAGYOBB VÉDELEMRE AZ ÉJSZAKA FOLYAMÁN?

A SilkTouch™ védőszárnyakkal ellátott o.b.® ProComfort™ Night megfelelő éjszakai használatra, így biztonságban érezheted magad egész éjszaka. o.b.® ProComfort™ Night – megbízható védelem egész éjszakára!

Viselhetsz tampont éjszaka minden habozás nélkül. Valójában nők milliói teszik ezt a menstruációjuk minden éjszakáján. Habár éjszaka hosszabb ideig használjuk a tampont, mégis használhatod ugyanazt a méretűt, mint napközben. Amennyiben ezt nem találod elegendőnek, akkor próbálj meg egy eggyel nagyobb méretű, nagyobb nedvszívó képességű terméket. Ne feledd, hogy közvetlenül lefekvés előtt helyezd fel a tampont, majd reggeli ébredés után azonnal távolítsd el.

Az o.b.® ProComfort™ Night az éjszakai szükségletnek megfelelő nagyobb védelmet nyújtja neked, miközben a helyén marad egész éjjel.

MITŐL MÁS AZ O.B.® PROCOMFORT™ NIGHT?

Egyedülálló és kényelmes SilkTouch™ védőszárnyai gyengéden nyílnak szét és hozzáidomulnak a test egyedi alakjához, hogy azt a folyadékot is felfogják, amit más tamponok nem képesek, a jobb védelemért. A szárnyak a folyadékot felfogják és a tampon belsejébe vezetik, ahol a nedvszívó szálak biztonságosan benntartják.

Ráadásul az o.b.® ProComfort™ Night kifejezetten puha védőszárnyaival biztonságosan a helyén marad, és egyedülálló SilkTouch™ borítása miatt kényelmes a behelyezése és eltávolítása. Élvezd a tiszta érzést egészen reggelig!

o.b.® ProComfort™ Night - nőgyógyászok által tesztelve

o.b.® ProComfort™- egy éjszaka – egy tampon

MELYIK O.B.® PROCOMFORT™ NIGHT TERMÉK A LEGJOBB NEKEM?

Az o.b.® ProComfort™ Night elérhető Normal és Super méretekben.

Termékválasztónk segít megtalálni a számodra megfelelő terméket.

Normal

Super