PROCOMFORT™

Az o.b.® ProComfort™ tamponok egyedi SilkTouch™ borításuknak köszönhetően a valaha kapható o.b.® tamponok közül a legpuhább felületűek és a legkönnyebben felhelyezhetőek. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a használatuk az enyhébb napokon vagy a tamponhasználat kezdetekor.

HOGYAN KÍNÁL AZ O.B.® PROCOMFORT™ TAMPON EXTRA KÉNYELMET MEGBÍZHATÓ VÉDELEM MELLETT?

  • az o.b.® ProComfort™ egyedi, puha SilkTouch™ borítása gyengéden csúszik a könnyű felhelyezésért és eltávolításért valamint kellemes használatot biztosít.
  • a Smooth technológia a legújabb fejlesztés, ami a tamponoknak puhább felületet biztosít.
  • a csavart bordázat megbízható védelmet nyújt: a folyadékot a tampon belsejébe vezeti.

MIKOR JÓ VÁLASZTÁS A PROCOMFORT ™ TAMPON?


Ha csak most kezdesz tampont használni, akkor az o.b.® tamponok közül a legjobb választás az o.b.® ProComfort™ Mini vagy Light Days, mivel nagyon egyszerű a használatuk. Kicsik, vékonyak, hegyesek és selymesen puha érzetű a SilkTouch™ borításuk.

Az o.b.® ProComfort™ tamponokat nemcsak kezdőknek, hanem mindazoknak a nőknek is ajánljuk, akiknek a könnyű felhelyezés és eltávolítás fontos, pl. a menstruáció enyhébb napjain.

MELYIK PROCOMFORT™ TERMÉK A MEGFELELŐ SZÁMOMRA?

Az o.b.® ProComfort™ tamponok különböző nedvszívóképességben kaphatóak, hogy a megfelelő védelmet nyújtsák a különböző erősségű vérzés idejére.

A megfelelő termék kiválasztásához használd a termékválasztónkat.
 

o.b.® ProComfort™ Mini

Mini

Az o.b.® ProComfort™ Light Days tampon két cseppes termék, ami azt jelenti, hogy használata gyenge vérzés esetére ajánlott.

Light Days

Az o.b.® ProComfort™ Normal tampon három cseppes termék, ami azt jelenti, hogy használata közepestől az erős vérzésig ajánlott.

Normal

Az o.b.® ProComfort™ Super tampon négy cseppes termék, ami azt jelenti, hogy használata közepestől az erős vérzésig ajánlott.

Super