ProComfort™

Az o.b.® tampont úgy tervezték, hogy már az első menstruáció alkalmával használható! Az o.b. ® ProComfort™ tampon egyedi, puha SilkTouch™ borításának köszönhetően gyengéden csúszik a könnyű felhelyezésért és eltávolításért. Az o.b.® technológia összefonódó bordázata megbízható védelmet nyújt éjjel és nappal. ​

HOGYAN KÍNÁL AZ O.B.® PROCOMFORT™ TAMPON EXTRA KÉNYELMET MEGBÍZHATÓ VÉDELEM MELLETT?

  • az o.b.® ProComfort™ egyedi, puha SilkTouch™ borítása gyengéden csúszik a könnyű felhelyezésért és eltávolításért valamint kényelmes érzést biztosít a használat alatt. 
  • A forradalmian új DynamicFit™ technológia 3D irányú tágulásának köszönhetően a felhelyezett tampon igazodik a test alakjához, az összefonódó bordázat pedig hatékonyan segít eloszlatni a folyadékot a tampon belsejében.
  • a csavart bordázat megbízható védelmet nyújt: a folyadékot a tampon belsejébe vezeti.

MIKOR JÓ VÁLASZTÁS A PROCOMFORT™ TAMPON?

Az o.b.® ProComfort™ tampont könnyű felhelyezni és eltávolítani. Az o.b.® ProComfort™ Mini tamponokat a kezdőknek, a menstruáció enyhébb napjaira és a fiatal nőknek ajánljuk a periódusuk enyhébb vagy közepes időszakaira (pl. hormonális fogamzásgátlás használata alatt)
 
Ha csak most kezdesz tampont használni, akkor a legjobb választás az o.b.® ProComfort™ Mini,, mivel nagyon egyszerű a használata.. Kicsi, vékony, hegyes és selymesen puha érzetű a SilkTouch™ borítása. .
 
Az o.b.® ProComfort™ Mini tampon a megfelelő választás lányának az első tamponhasználathoz.

MELYIK PROCOMFORT™ TERMÉK A MEGFELELŐ SZÁMOMRA?

Az o.b.® ProComfort™ tamponok különböző nedvszívóképességben kaphatóak, hogy a megfelelő védelmet nyújtsák a különböző erősségű vérzés idejére.

A megfelelő termék kiválasztásához használd a termékválasztónkat.
 

Mini

Normal

Super