Ismerd meg a Carefree® tisztasági betéteket

Első menzesz? Hű, de izgalmas! De mi történik, mielőtt megjön?

Egy-két évvel az első havivérzésed előtt már felfedezhetsz fehér foltokat a fehérneműdön. Ezt fehér folyásnak nevezzük. A fehér folyás teljesen normális jelenség, minden lánynál és nőnél előfordul. Ha tisztasági betétet használsz, megvéded a fehérneműdet, és frissebbnek érezheted magad.

A Carefree tisztasági betéttel mi sem egyszerűbb! Melyik változat a legmegfelelőbb számodra? A tisztasági betét védelmet nyújt, frissen tart, és tökéletesen követi az alsóneműd vonalát. A Carefree® tisztasági betétek megkönnyítik a mindennapjaidat, így nem kell izgulnod a foltok miatt.
 

Carefree® TISZTASÁGI BETÉT gyapot KIVONATTAL

Iskolába, vásárolni, vagy bulizni mész? A gyapotkivonatot tartalmazó pamut hatású Carefree® tisztasági betét megvédi a fehérneműdet, és a frissesség érzését nyújtja. Természetes gyapotkivonatot tartalmaz, tapintása puha és kellemes, így akár el is feledkezhetsz arról, hogy tisztasági betétet viselsz. Az illatosított változatot kedveled? A gyapotkivonatot tartalmazó Carefree® tisztasági betét diszkrét, friss illattal is kapható.

Carefree® flexiform tisztasági betét: mindegy, hogy mit viselsz!

Minden fehérneműhöz jól passzol: a Carefree® flexiform tisztasági betétet hagyományos alsóneműben és tangában is viselheted. Mindegy, milyen típusú alsóneműt választasz, egyaránt tökéletes védelmet nyújt! Hajtsd a megjelölt végeket a tanga alá, és a betét tökéletesen felveszi a fehérneműd alakját! Illatosított változatot szeretnél? Ez a kétféleképpen alkalmazható tisztasági betét diszkrét, friss illattal is kapható.