Így működik

Egyszerűen írd be a személyes adataidat a naptárba és klikkelj az “Előrejelzés készítése” gombra, hogy lásd a következő periódusod várható idejét és a termékeny napjaidat*.

Induljon:

Válaszd ki a napot, amikor a bejegyzéseid indulnak. Klikkelj a napra és egy ablak jelenik meg.
Itt meg tudod adni a vérzésed típusát, hosszát (ettől a naptól) és a menstruációd erősségét és a hangulatodat. Feljegyzéseket is tudsz készíteni és az orvosi vizsgálatok időpontját is felvezetheted. Nyomd meg a “Mentés” gombot és a naptárban megjelenik a bejegyzésed.

Fontos tudnivalók:

Az adatok változtatásához vagy felviteléhez egyszerűen klikkelj az adott napra.
Törölheted egy adott napi bejegyzésedet az adott napra kattintva és a “Törlés” gomb megnyomásával.
Ne vigyél fel a periódus napok közé vérzéses napot, mert az összezavarja a kalkulációt!
Tudsz bejegyzéseket vagy orvosi vizsgálatra vonatkozó információt felvinni a jövőre vonatkozóan, de a periódusoddal kapcsolatban csak a múltra vonatkozó adatokat tudsz beírni.

* Felhívjuk a figyelmed, hogy ezekért a számításokért nem vállalunk felelősséget. Különösen a termékeny napok kiszámítását nem lehet egyértelmű jelzésnek venni arra vonatkozóan, hogy éppen ezeken a napokon nagyobb az esélye a fogamzóképességnek.

imageimage

GYIK

Elfelejtettem a jelszavamat. Mit tegyek?

A bejelentkezés mező alatt találod az “Elfelejtettem a jelszavamat” gombot. Nyomj rá, írd be az email címedet és kapni fogsz egy válasz e-mailt az új jelszó igényléséhez vezető linkkel.

Hogyan változtathatok jelszót?

Bármikor megváltoztathatod a jelszavadat. Csak klikkelj a “Felhasználói fiókom” gombra, hogy a beállításokhoz juss a jelszó megváltoztatásához.

Hogyan változtathatom meg az e-mail címemet?

Bármikor megváltoztathatod az e-mail címedet. Csak nyomj a “Felhasználói fiókom” gombra és írd be az email címedet az “E-mail” mezőbe és ments el a “Mentés” gombra nyomva.

Hogyan törölhetem a profilomat?

Bármikor törölni tudod a profilodat. Csak klikkelj a “Felhasználói fiókom” gombra és aztán a “Felhasználói fiók törlése” gombra és azonnal törlésre kerül a profilod.

Miért nem látható a periódusom várható ideje?

Ha egyszer bejelentkeztél vagy beírtad például a periódusod adatait rá kell kattintanod az “Előrejelzés készítse” gombra. Ekkor látni fogod az előrejelzést a naptáradban. A termékeny napok feltételezett időpontja egy illusztráción jelenik meg, ahogy a lenti naptár jelmagyarázatban láthatod. A termékeny napok feltételezett időpontja rózsaszínnel jelenik meg a naptárban.

Nem kapok emailben emlékeztetőt a következő periódusomról. Mit kell tennem?

Ahhoz, hogy emlékeztetőt kapjál a következő periódusodra vonatkozóan, aktíválnod kell az emlékeztető funkciót a “Felhasználói fiókom” menü pontban. Ez a rész tartalmazza az orvosi vizsgálatra vonatkozó emlékeztetőt is. Ne felejtsd el menteni a változtatásaidat. Az “Emlékeztess” gombra való kattintással is aktíválhatod az emlékeztetőt lent a naptárnál.

Hogyan adhatom meg az orvosi vizsgálat időpontjait?

Kattints a naptárban bármelyik napra és máris tudsz bejegyzést írni, orvosi vizsgálatot rögzíteni. A találkozó időpontja a következő ikonnal jelenik meg a naptárban.

Miért nem tudom beírni a menstruációs adataimat?

Csak múltra vonatkozóan tudsz adatokat megadni a vérzésekre és a vérzések közötti periódusra vonatkozóan. Jövőre vonatkozó adatokat nem tudsz megadni.

Hogyan tudok régi bejegyzéseket megnézni?

Kattints a naptár melletti nyilakra és látni fogod a régi bejegyzéseket.

Hogyan tudok periódusok közötti vérzést megadni a naptárban?

Ki tudsz választani a periódusok közötti vagy periódus alatti napokat is a beviteli formában. Vigyázz, hogy ne vigyél fel vérzést a periódusok között periódus napként, mert a kalkuláció összezavarodik.

Hogyan nyomtathatom ki a naptárt?

Használhatod a “Nyomtatás” gombot. Nyomj rá és egy nyomtatási képet fogsz látni a naptárról, amit kinyomtathatsz a nyomtatás menüpontból.