o.b.® márka

Egyszer régen...

Úgy érzed, vannak napok, amikor le kell mondanod a kedvenc tevékenységeidről? Ilyenkor az úszás szóba se jöhet, nem sportolhatsz annyit, amennyit szeretnél, és esetleg fájó szívvel, de vissza kell tenned kedvenc szűk rucidat a szekrénybe? Sok-sok évvel ezelőtt nem lett volna választásod. Szerencsére most már más a helyzet! Gyere, nézd meg, honnan indult o.b.®! Tudj meg többet arról a hölgyről, aki fontos szerepet játszott a márka életében: nőgyógyászként és az úszás szerelmeseként fontos szerepet játszott a tapmpon feltalálásában, ami azóta is óriási hatással van a nők és lányok mindennapjaira.

Minőség, amiben megbízhatsz

Mitől olyan különlegesek az o.b.® tamponok? Az o.b.® tamponoknak több millió lány és nő életében van fontos szerepük. Fogyasztóink megbíznak az o.b.® minőségében, és mi azon dolgozunk, hogy megőrizzük ezt a bizalmat. Termékeink fejlesztésére különös gondot fordítunk: munkánkat a higiéniai és egészségügyi szempontokat is figyelembevéve végezzük. Az o.b.® tamponok tervezése és gyártása a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően zajlik, amit szigorú ellenőrzési eljárások követnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy tamponjaink minél nagyobb védelmet nyújtsanak, és használatuk minél kényelmesebb legyen.

o.b.®: a lányok legjobb barátja több mint 65 éve

Annyi minden megváltozott az o.b.® megjelenése óta! Az élet teljesen más, mint 65 évvel ezelőtt. Milyenek voltak a mindennapok az okostelefonok és az internet előtt, mielőtt a tamponok megjelentek a boltokban? Hogyan javította a lányok és a nők életminőségét az o.b.® tampon az évek során?

o.b.® védelmet nyújt neked, és a bolygónkról is gondoskodik

Hiszünk abban, hogy – évi több milliárd tampon gyártójaként – ki kell vennünk a részünket a Földünk védelméből, és felvilágosító munkát kell végeznünk.