Minőség, amiben megbízhatsz

Mitől olyan különlegesek az o.b.® tamponok? Az o.b.® tamponoknak több millió lány és nő életében van fontos szerepük. Fogyasztóink megbíznak az o.b.® minőségében, és mi azon dolgozunk, hogy megőrizzük ezt a bizalmat. Termékeink fejlesztésére különös gondot fordítunk: munkánkat a higiéniai és egészségügyi szempontokat is figyelembe véve végezzük. Az o.b.® tamponok tervezése és gyártása a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően zajlik, amit szigorú ellenőrzési eljárások követnek. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy tamponjaink minél nagyobb védelmet nyújtsanak, és használatuk minél kényelmesebb legyen.

A legjobb fejlesztő szakemberekkel dolgozunk

Immár több mint 60 éve folyamatosan dolgozunk az o.b.® tamponok tökéletesítésén. Kutatásaink célja elsősorban az, hogy kényelmesebbé tegyük a tamponhasználatot, és minél nagyobb védelmet biztosítsunk. Ennek eredményeként születtek meg legfontosabb újításaink – a Fluid Lock™ csavart bordázat, a Smooth technológiának köszönhető selymesen sima borítás és a Silk Touch™ védőszárnyak.

Minőség és biztonság

Mielőtt az o.b.® tamponok a boltok polcaira kerülnek, sokféle gyártási folyamaton esnek át, amelyek garantálják a legmagasabb minőséget és biztonságot. A kutatásokat és a teszteket saját laboratóriumainkban végezzük. A gyártás szigorúan ellenőrzött körülmények között zajlik, mert így biztosak lehetünk abban, hogy minden o.b.® tampon megfelel magas minőségi követelményeinknek. Termékeinken rengeteg ellenőrzést végzünk – ilyen például a szakítószilárdság tesztelése. Ilyenkor megbizonyosodunk arról, hogy minden kihúzószál szilárdan rögzül-e.

Meghallgatjuk, mit szeretnél

Fontosnak tartjuk, hogy meghallgassuk azoknak a lányoknak és nőknek a véleményét, akik éjjel-nappal o.b.® tampont használnak a menstruációjuk alatt. Igen, sokan vannak. Több millióan. Folyamatosan tanulunk fogyasztóinktól – igen, tőled is –, hogy termékeinkkel minden igénynek megfeleljünk.